Recensies | Feedback

Graag deel ik enkele reacties van bruidsparen welke ik heb mogen trouwen.

Karen en ik willen jou nog ongelooflijk bedanken voor jouw inzet tijdens onze huwelijksdag. Je hebt van de ceremonie iets moois gemaakt, we hebben ongelooflijk genoten.

Dear Mr. Doorn,
On behalf of Aneta and myself, I just wanted to say a very big thank you for the wonderful ceremony on Tuesday, on the ‘Ondine’. You really helped make our day very special. Aneta and I (and all of our guests!) were very pleased that you conducted our wedding. You delivered our story perfectly, and made it a very entertaining, yet personal experience.

Dank u wel!
Best Regards,
Aneta and Craig

• Hallo Stanley,

We hebben veel reacties gehad over jou, er zijn blijkbaar weinig “ambtenaren” die een huwelijksvoltrekking doen zoals jij dat doet! Stijlvol, persoonlijk maar met gewoon genoeg ruimte voor de andere sprekers. Nogmaals bedankt, je hebt er iets bijzonders van gemaakt.

Karen en Gabriel


• Beste Stanley
Dank je wel voor de 23e, het was een prachtige ceremonie in The Grand. Herman en ik waren vereerd dat jij onze buitengewone trouwambtenaar van de burgerlijke stand was. Heel veel dank!

Herman en Maaike

•  Beste Stanley,
Je bent voor altijd onze held, Wat heb je het super gedaan. Zowel ‘s middags als ‘s avonds heb je een onvergetelijke rol gespeeld. We zijn nu intens aan het nagenieten.

Liefs, 
Stefan en Quirine

• Geachte heer, mevrouw,
Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd in uw stadsdeel.  De huwelijksvoltrekking vond plaats in Krasnapolsky. Buiten het heerlijke weer, hebben wij het ook enorm getroffen met de trouwambtenaar. We krijgen de afgelopen dagen veel complimenten over de ceremonie en met name hoe hier door de ambtenaar invulling aan werd gegeven: Onderhoudend, gevat, informeel maar met een serieuze ondertoon, met humor, en heel persoonlijk. Veel van onze gasten konden dit buitengewoon waarderen. Wijzelf vonden het helemaal geweldig.
De ambtenaar, Stanley Doorn, heeft op deze manier een belangrijke bijdrage geleverd aan de voor ons verder ook perfect verlopen dag. We kijken hier dan ook met zeer veel plezier op terug. Hij verdient wat ons betreft een groot compliment!

Met vriendelijke groeten,
Saskia & Michiel

• Beste Stanley,
We willen je nog hartelijk danken voor het feit dat jij er mede voor hebt gezorgd dat onze trouwdag een onvergetelijke dag is geworden. De dag is precies zo verlopen als wij ons hadden voorgesteld en wij vonden dat jij de huwelijksvoltrekking met veel schwung en humor deed, wij hebben hierover alleen maar positieve reacties gekregen

Ina en Vincent

De huwelijksceremonie bracht een ‘wow’ reactie teweeg bij onze genodigden. Nog nooit had men zo’n persoonlijke benadering van een ambtenaar van de burgelijke stand meegemaakt bij het voltrekken van een huwelijk en iedereen had het erover na afloop. Stanley wist op ieder moment de juiste toon te zetten, was bijzonder onderhoudend en wist met veel humor in te spelen op onze persoonlijke situatie. Wij hadden geen betere keus kunnen maken!

Johan en Ron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *