Het ‘roze’ huwelijk

Liefde is Universeel Liefde is universeel en het maakt geen verschil wat betreft seksuele voorkeur en/of wie jij bent als individu. Op 1 april 2001 vonden in Nederland de eerste huwelijken plaats tussen twee mensen van het zelfde geslacht. Gelukkig is het in vele landen nu ook mogelijk.  

Aandacht voor de LHBTQIA-gemeenschap. Veel aandacht is er voor de LHBTQIA-gemeenschap en voor hen is er nog veel te realiseren.
Ook nu stuiten wij soms nog op weerstand van een aantal mensen die tegen het ‘homohuwelijk’ zijn, een omschrijving waarvan ik persoonlijk niet zo gecharmeerd ben (denk daarbij aan de weigerambtenaren). Ik word moe van die discussie maar ga deze absoluut niet uit de weg…
Als trouwambtenaar hou ik van mijn werk en kom met een enorme diversiteit aan mensen in aanraking waar ik erg van geniet.
Spreekt mijn verhaal jullie aan en denken jullie dat mijn persoon, werkwijze en visie als BABS bij jullie past, neem contact met op.